Poslední volné kancelářské prostory

21. 3. 2024 | Aktuality

Aktuálně volné kancelářské prostory:

2.NP/budova A (602) prostor o ploše 36 m², 1. patro, tichá rohová kancelář, budova bez výtahu, možnost doplnit umyvadlo (aktuálně probíhá rekonstrukce).

2.NP/budova A (617) místnost s umyvadlem o ploše 36 m² (vhodné pro služby), 1. patro, budova bez výtahu, (aktuálně probíhá rekonstrukce).

2.NP/budova A (618) místnost s umyvadlem o ploše 28 m² (vhodné pro služby), 1. patro, budova bez výtahu, nově zrekonstruovaná, volné ihned.

2.NP/budova A (619) místnost s umyvadlem o ploše 29 m² (vhodné pro služby), 1. patro, budova bez výtahu, (aktuálně probíhá rekonstrukce).

 

2.NP/budova C (202) prostor o ploše 36 m², 1. patro, budova s výtahem, možnost doplnit umyvadlo.

3.NP/budova C (304) prostor o ploše 36 m², 2. patro, budova s výtahem, možnost doplnit umyvadlo, volné od 1. 6. 2024.

 

Současně je k dispozici sdílená kancelář o ploše 36 m², 2. patro, budova s výtahem, pro pravidelná krátkodobá využití.

 

Prostory po rekonstrukci:

Kancelářský prostor Kancelářský prostor s umyvadlem
Sdílené kancelářské prostory

 

V budovách je k dispozici připojení k síti internet od společností OPTICKÉ SÍTĚ S.R.O. (numeri.net), INTERNEXT 2000, s.r.o. a O2 Czech Republic a.s. Pro návštěvníky je k dispozici Wi-Fi připojení. V budovách jsou plastová okna a plášť budov je zateplený. Energetická náročnost našich budov (PENB) je ve stupni „B“ (88 bodů – velmi úsporná). O bezpečnost klientů a majetku se stará elektronický přístupový systém, požární signalizace a kamerový systém. Jednotlivé pronajaté prostory je možné individuálně připojit k zabezpečovacímu systému budov. V ceně nájmu je mimo jiné úklid kancelářských a společných prostor a využití zasedací místnosti.

Cena nájmu kancelářských prostor včetně služeb činí 217,10 Kč/m² bez DPH / měsíc, výše záloh na platby energií (elektřina, teplo, voda a svoz odpadu) je stanovena na 80 Kč/m² bez DPH / měsíc. Pro neplátce DPH provádíme odpočet DPH z pronájmu plochy. I přes vysokou meziroční inflaci ponecháváme měsíční náklady týkající se pronájmu v roce 2024 na hodnotě minulého roku.

Pro bližší informace pište na email info@bpsluzby.cz nebo volejte 602 750 232.